onsdag, september 02, 2020

Lyckat kalas för AlfonsMin älsklingsprins
Nya leksaker och nya kläder. Lyckligt omedveten om att han även fått fondandelar 


God och fin traktortårta
Bull- och kakfat. Köpte kakor dagen innan, för att slippa göra det igår. Det slutade med att jag då åt upp en stor del och ändå fick köpa nya. Blev ett nytt frossande igår, men mycket blev kvar. Det kvarvarande fikabrödet lämnade jag nu på jobbet. Jag som skötte mig så bra utan socker hela sommaren, nu är det dags att ta tag i det igen. 


Hej onsdag!

Trevligt kalas igår och en överlycklig Alfons som både hade godsaker att äta och paket att öppna. Han var helt salig, kul att se! Han somnade sedan väldigt lätt och snabbt. Även jag var väldigt trött och gick till sängs strax före klockan 21,30. Det var välbehövligt! 

Idag så började dagen med alla måsten såsom att väcka Alfons, mata Boris, klä på Alfons och mig själv, skjutsa Alfons till dagis, rasta Boris och cykla till jobbet. Det blir en rutin som går av bara farten. Tisdagar och onsdagar så skjutsar jag Alfons till dagiset och då krävs det att jag går upp en timme tidigare än resten av dagarna i veckan. Så tisdag och onsdag går jag upp 06,30, torsdag och fredag så kan jag sova till 07,30 istället. 

Efter jobbet idag så ska jag springa löpintervaller. Känner mig seg och fet av allt ätande. Men när kände jag mig inte seg senast..? Det är bara att kliva ut och göra jobbet. Nu är det fokus på bra träningspass och att komma in i gängorna vad gäller kosten igen. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: