fredag, september 04, 2020

NackskottCykelrastning av ”Borkan”


Hej på er. 

Ändå skönt att ha Boris där hemma. Han är ett gott sällskap, alltid villig till närhet och ständigt glad när jag kommer hem. En lojal och fin vän egentligen. Jag får väl bli ihop med honom helt enkelt. 

Känner mig riktigt seg idag faktiskt. Men jag tror att det är på grund av nacken (nackspärr -> nackskott) som värker, det tar liksom ner hela mig och begränsar mig i mitt rörelsemönster. Förhoppningsvis släpper det inom någon dag! 

Det är ju fredag idag i alla fall och även om vädret precis som vanligt är gråtrist så är det ju ändå härligt att vi går mot helg igen! Efter jobbet så ska jag köra ett intervallpass på min Skierg och sedan hämta Alfons. Tänkte ta med mig hans springcykel så att han får åka lite i BMX-banan som är vid plättbacken. Min mamma hade honom där igår och han var jätteduktig. Skoj! Perfekt att åka dit och ta med Boris också, så får båda grabbarna leka av sig lite. Ikväll är det sen Diamond League på TV, Mo Farah ska göra ett mäktigt försök på entimmeslöpning, det ser jag fram emot att se. 

Hoppas nu jag vaknar till lite under dagen, så jag orkar med träningen! 

Inga kommentarer: