fredag, september 04, 2020

Skierg - 5 x 5’

Tja!! 

Det var det passet det - 5 x 5’, med 2 minuters vila. Motstånd 8. Lyckades med planen om stegrande fart. Kändes okej ändå. Men det är inte någon superform, är nog lite sliten, pulsen kommer inte upp riktigt som jag vill. Men jag ska fortsätta kämpa vidare och inte pressa mig alltför hårt på de lugna passen, så då borde formen komma. Är ju inte någon brådska att vara i form nu heller, så länge jag slipper vara såhär tjock bara. 

Ni ser intervalltiderna på den översta bilden, så det behöver jag inte ta igen. Värmde upp i tio minuter (1,59,6 min/500m, motstånd 8) och värmde av i 15 minuter (2,03,9 min/500m, motstånd 10). 

Första Skierg-passet på bra länge, så jag får vara nöjd med tiderna ändå. En liten brasklapp att jag väger närmare 100 kilo, så det är ju mer eller mindre bara att hänga sig i snörena för att få fina tider.. 

När jag kör i denna maskin så tycker jag att det är skönt att använda mig av kompressionsstrumpor, speciellt en dag som denna när ben och vader värker satan från onsdagens löpning + spänst. Men även när benen är fräscha så är ett tips att köra i sådana strumpor. 

Nu ska jag strax hämta min älskade Alfons, tjoho!!!

Inga kommentarer: