onsdag, september 23, 2020

Sprängde mig sönder och sammanHejsan. 

Det tog några timmar från att jag slutade jobbet tills jag började träna. Våndades. Var riktigt trött och osugen. Den dåliga sömnen från de senaste dagarna gjorde sig nog påmind. Till slut kom jag i alla fall igång, efter mycket om och men. 

Planen var: 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 minut, med 1 minuts vila. Motstånd 8. Det lyckades jag med åtminstone. Men jag hade en ytterligare plan om att starta på 1,51 min/500m och sänka en sekund per intervall. Jag klarade av det i fyra intervaller, sedan var det tack och godnatt. På de återstående intervallerna hade jag fullt upp att hålla 1,52-1,54.. Bra där. 

Känslan var ändå okej på de första 2-3, men sedan packade jag ihop fullständigt. Jag hade galet hög puls enligt min kära Garmin till en början, sedan blev jag syratung och tappade både fart och puls. Nåväl, jag fick ändå ett bra pass! Med uppvärmning och nedvarvning så fick jag in 90 minuter tuff träning. 

Hoppas på piggare kropp imorgon!

Inga kommentarer: