lördag, september 05, 2020

Träffade en Vasaloppssegrare och så dagen

Efter hämtningen av Alfons igår så åkte vi till Plättbacken. Där har dom en BMX-bana/pumptrack som Alfons tidigare testat. Nu var det första gången för mig som jag fick se honom i aktion. Jäklar vad duktig han är! 

I bakgrunden så ser ni en man i röd tröja, det är  den forne vasaloppsvinnaren Daniel Tynell (2002, 2006 och 2009). Längesedan jag träffade honom, han var väldigt trevlig som vanligt. Minns när jag i början av 2000-talet var ensam på träningsläger med honom uppe i Sälenfjällen. Det var tider det! 
På sin födelsedag så fick Alfons bland annat ett ägg som man skulle lägga i vatten. Efter några dagar så kläcks det och ut kommer en dinosaurie-leksak. Spännande grejer!


Hej på er. 

Lördag och solen skiner. Fin höstdag. Farfar har just hämtat Alfons, han ska hänga hos dom tills imorgon när jag hämtar hem honom igen. Blir en dag tillsammans med Boris, det funkar bra det också! Alfons gillar att hänga där och dom gillar så klart att ho honom där. 

På mitt träningsschema så står det idag tre timmar löpning och lite TRX-styrka. Ska försöka hålla igen på löpningen för att inte bli för sliten inför morgondagens intervaller och även kommande träning. Men det brukar oftast gå bra att träna på de lediga dagarna, då brukar jag inte bli så trött. Det är oftast värre när jag har jobbat, för att sen ge mig ut på eftermiddagen och kriga. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: