onsdag, september 16, 2020

Välj Vego


Hej på er kära läsare. 

Det här med miljön är ju ett ständigt hett ämne i dessa tider, vi måste bli mer miljömedvetna och inse att vi inte kan slösa på vår jord som vi gör idag. En bra grej att ta till då är att börja med vegansk kost. Du behöver ju såklart inte äta helt veganskt, utan man kan byta ut någon måltid här och där, till en början i alla fall. Många har ju ofta en inställning om att vegansk kost brukar vara sämre för oss som tränar, att det är mycket svårare att få i sig proteinrika alternativ. Så är ju inte fallet, det går att via bönor, linser och så vidare få i sig de ämnen man behöver. 

Jag själv brukar ofta byta ut köttfärsen till ett veganskt alternativ från Anamma. Det gör jag både när jag äter tacos och köttfärs. Men också när jag gör köttfärsbiffar eller hamburgare. Jag tycker att näringsinnehållet i dessa är riktigt bra och smaken är nästan godare än den "vanliga" köttfärsen. Så det kan jag verkligen rekommendera. Det känns ju också bättre att inte äta något djur, utan istället äta saker från växtriket, samvetet blir renare på något sätt.  

Inga kommentarer: