fredag, oktober 09, 2020

36 jobbiga minuterOuch, vilken jäkla skillnad det är i upplevt rullmotstånd - torr asfalt och vindstilla - eller som idag med rejäl vind och blöt/hård asfalt. Jag har ju tidigare tyckt att mina Swenor IV rullat lätt. Men i dagens förhållanden så rullade dom allt annat än lätt. Jag var väl själv inte superpigg heller, så det var väl inte direkt upplagt för succé. 

Värmde upp i lite drygt en halvtimme. Sedan åkte jag mina intervaller omkring några av mina favoritställen vid Vallmora, Smedsbo och längs 293:an. Böljande terräng med någorlunda kupering. 

Intervallerna var 6 x 6 minuter med 2 minuter vila. Det var lite småsegt till en början, svårt att komma upp i puls och jag kände mig inte helt på topp. Men jag lyckades ändå bita ihop och genomföra det på ett bra sätt. Så jag får ändå vara nöjd med genomförandet. Rejäl motvind i nästan alla riktningar idag. 

Lyckades ändå hålla 21,2-22,8 km/h i snittfart på alla intervaller utom den första där jag höll 19,1 (den är dock mestadels uppför). Maxade pulsen på 177 och hade faktiskt 170 i snittpuls på den sista, så jag vaknade ändå till där på slutet! Med en halvtimmes nedvarvning så fick jag ihop två rimmar stakning och 36,2 kilometer. 

Hemma så körde jag fyra TRX-övningar också. Så nu känns det rejält i överkroppen! 

Nu ska jag hämta Boris, därefter handla och laga mat. Ett ständigt jäktande. Jag har hela tiden en känsla att jag ligger efter i mitt tidsschema och det ligger ett latent stresspåslag i mig. Måste försöka jobba bort det. 

Inga kommentarer: