måndag, oktober 19, 2020

41 kilometer klassiskt - iPhone till saluTjenare! 

Nyss hemkommen från ett lugnt och fint klassiskt pass uppe i Skräddarbacken på mina Swenor 4. Jag kände att jag ville ha lite mer höjdmeter, så då var det perfekt att snurra runt lite där. Dessutom är det lite mer vindskyddat, vilket var skönt i dagens ishavsvindar. 

Jag åkte lugnt i 2,30 timmar, på den tiden hann jag 41,30 kilometer och plockade 570 höjdmeter. Körde givetvis tio impulser på 12 stavtag också. 

Imorgon blir det vilodag. Skönt! 
_____

Jag kunde inte hålla mig från att beställa den nya iPhone 12 Pro. Så från fredag har jag en olåst iPhone XS 256 GB till salu. Den är i kanonbra skick, jag har haft skal på den hela tiden och skärmskydd (någon minimal spricka i skärmskyddet nu, men ej på displayen). Jag kan släppa den för 4500 kronor. Hör av er vid intresse:

Mobil: 076-1664997
Mail: adam@adamsteen.se

Inga kommentarer: