lördag, oktober 17, 2020

53 solskenskilometer klassiskt

Luftade min nya Swix-jacka idag. Den satt som ett smäck i storlek S och var riktigt nice!


Hej och hå. 

Nytt träningspass nedskrivet i träningsdagboken, återigen klassisk stil. Kollade igenom och jämförde årets träning mot träningsåret 2016/2017, vilket är det år jag tränat mest timmar hittills: 705. Jag ligger inte alltför långt bakom det nu halvvägs in i träningsåret, typ 10-12 timmar. Jag har alltså på detta träningsåret 26 första veckor tränat 397 timmar. Så det kanske inte är så konstigt om jag är lite trött och sliten emellanåt. På den tiden hade jag ju inte något barn, eller heltidsansvar över en hund, bland annat. Jag var ju även ung och lovande då. Får jag bara fortsätta med bra träning nu, göra bra val framöver och hålla mig i hyfsat slag kroppsligt och mentalt så borde jag komma väl förberedd inför vintern!

Dagens pass blev rullskidor klassiskt i tre timmar (53,11 kilometer och 500 höjdmeter), sedvanligt för detta år på Swenor 4. Jag körde via Ornäs, Aspeboda och Olsbacka till Falun. Hem från Falun tog jag cykelbanan längs riksväg 293. En lagom kuperad tur. Fint väder, torr vägbana och skapligt gynnsamma vindar. Jag har haft sämre träningspass! Bättre också för den delen. Någonstans i mitten så körde jag mina numer traditionsenliga tio impulser på 12 stavtag vardera. Kör bara stakning på alla mina impulser numer, då det är det jag ska tävla i. 

Efter rullskidorna så körde jag också fyra TRX-övningar. 

Ha en fin lördagskväll!

Inga kommentarer: