onsdag, oktober 28, 2020

6 x 5 min skierg

Godkväll. 

Äntligen tränat klart. Som jag nämnt så har jag blivit oerhört seg på att komma igång med träningspass den senaste tiden. Har så mycket annat jag ”måste” göra innan. Fixar och donar i lägenheten tills klockan blir alldeles för sent. Nåväl, klar nu i alla fall. 

Dagen pass var tänkt att var lite lättare än den senaste tiden och det blev det ju, åtminstone om vi kommer tiderna. Insatsen var nog nästan lika hög som vanligt. Nja, kände mig trött innan hela dagen idag och även under passet så kände jag mig inte helt pigg. Jag klarade i alla fall det uppsatta målet innan. 

Passet på min skierg blev:

- 10 min uppvärmning @ 2,04,X min/500m, motstånd 8

- 6 x 5 min, 2 min vila @ 1,48,7 min/500m i snitt, motstånd 8

- 10 min nedvarvning @ 2,07,X min/500m, motstånd 6

Här har ni fler siffror:
Efter avslutat pass så körde jag fyra TRX-övningar också. 

Vi hörs imorgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena! Hur upplever du ljudet från en Skierg, skulle du våga ha den i lägenheten? Funderar på att skaffa en..

Adam Steen sa...

Hej. Ingen aning. Har alltid hörlurar på mig när jag kör :) men inte så högt ändå tror jag. Ja, för ljudets skull så skulle jag lätt våga ha det :) gå till ett gym och kolla hur dom låter :)