fredag, oktober 23, 2020

6 x 6 min med pannlampa och halka.

Fick byta ut hjälmen mot pannlampa idag. Tur var väl det, med tanke på att jag åkte i mörker den sista halvtimmen. Bättre att åka en halvtimme i mörker med pannlampa, än att åka i ett mentalt mörker i timmar (vilket ibland kan hända även mig, dock inte idag). 


Hej på er!


Spännande pass idag med pannlampa, mörker, minusgrader och stakintervaller. 

Jag värmde upp i lite drygt en halvtimme, sedan brände jag av dagens intervaller:

6 x 6 minuter med 2 minuter vila mellan varje intervall. Dessa intervaller gick igenom Vallmora, ut till Smedsbo och resten längs cykelbanan på riksväg 293. Med tanke på att det både var väldigt kallt och våt vägbana så tycker jag att farten var hyfsad och känslan var okej. 

Avslutade med ytterligare 30 minuter avåkning och kunde då samla in två timmar och 36 kilometer på mina Swenor 4. På slutet var det lite läskigt stundtals när vägbanan på sina ställen började frysa på. Fick några småsläpp i sidled. 

Hemma så körde jag fyra TRX-övningar också, samt mina dagliga pistol squats-försök. Trött och nöjd nu! Ska bli skönt med en lugn kväll i soffan nu. 

Inga kommentarer: