måndag, oktober 12, 2020

60 minuter hårt på rullskidbananStaka, staka, staka 
Lätt ångestfylld selfie inför 60 min intervall. Ny Swixtröja och ett par gamla Oakley Radarlock.

Avåkning runt banan med ett gäng flickidoler såsom: Jimmie Johnsson, Calle Halfvarsson, Jonatan Steen och Emil Johansson. Mäktigt!Hej på er. 

Nu har jag samlat ihop 900 höjdmeter endast stakning. Tufft, givande och fostrande pass! På mina swenor 4 så har jag gjort följande:

Stakat från Skuggarvet in till Lugnet, ett varv lugnt runt rullskidbanan, 60 minuter hårt runt banan (impuls var sjätte minut), ett varv lugnt runt banan med gänget ovan och så tillbaka till Skuggarvet igen. 

Jag märkte direkt att det gick tyngre än senast jag kördeBetydligt kallare och bitvis blöt bana. Kroppen var inte superpigg den heller, men säg när den var det senast. Jag körde iväg och märkte att jag var långsammare än senast, men jag bestämde mig för att göra det bästa för dagen och bara bota ihop. Det hela slutade rätt bra ändå, tyckte jag orkade hålla ihop det hela vägen faktiskt. Hann nästan sex varv på timmen jag körde. 

Siffrorna från intervallen blev: 22,34 kilometer, 495 höjd- och fallmeter, 162 snittpuls, 175 maxpuls. 

Hela passet landade på 2,10 timmar och 41,7 kilometer. Nu ska det bli skönt att vila imorgon, är rätt sliten! Känner även av lätt smärta i vänster underarm från gårdagens och dagens stakning. Inte lätt att vara gammal. 

Inga kommentarer: