onsdag, oktober 21, 2020

Boom - där satt den!För tredje gången denna höst så stod hatkärlekspasset: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter Skierg intervaller, med 1 minut vila mellan varje intervall på programmet. Det är inte bara att ”dajsa” sig igenom intervallerna, utan målet är att höja farten med 1 sekund/500m och intervall. Jag startade som de senaste gångerna på 1,51,X. 

En gång tidigare har jag klarat detta, det var den 12:e februari

Första gången denna höst så klarade jag 5/10 intervaller, det var den 23:e september (för er som för statistik). 

Andra gången denna höst så klarade jag 7/10 intervaller, den 7:e oktober. 

Men idag hörni, så klarade jag 10/10 intervaller. Full pott. 100% och så vidare. Skön känsla! Det var tufft och jobbigt, men jag var aldrig på vippen att misslyckas, utan det kändes som att jag hade kontroll nästan hela tiden! Grymt kul! 

Körde uppvärmning + intervaller på motstånd 8. Nedvarvning på motstånd 10. Total träningstid blev 90 minuter!

Bra jobbat Adam!

Dagens skörd:


Inga kommentarer: