torsdag, oktober 08, 2020

Dagens börs - med mera
Hej. 

Är du som mig intresserad av aktiehandel och vad som händer på börsen, så kan jag rekommendera Dagens Börs - en renodlad finanstidning utan både reklam och politik, med en kompakt layout så att man skall slippa swipa och scrolla i all evighet för att se vad som har hänt på börsen.

I redaktionen sitter proffstradern Per Stolt, som skriver köpsignaler och små tips för aktiehandeln som kan vara värdefullt för oss som inte hinner sitta och kolla på börsen hela tiden.

Dagens Börs har även en app för både iOS och Android så att man får en notis så fort en köpsignal eller nyhet kommer ut.

Tecknar ni er för en prenumeration med denna länk så får ni prova en första månad för 19 kronor, därefter 99 kronor månaden. Väl värt att testa tycker jag!
_____

Nu har snart även denna vecka, nummer 41 i ordningen för detta år blåst förbi och lagt sig till svunna tider. Tiden springer fram. Lätt att bara stressa med, utan att stanna upp och verkligen vara i nuet. Så är det för mig i alla fall. 

Varje dag så håller jag nu på med mina fötter och tår. Masserar, rullar och så vidare. Jag tycker att jag fått upp rörligheten en aning i framförallt tån där jag har den där jäkla knölen som kallas ”hallux valgus”. Igår så fick jag tån att knaka till på ett riktigt förlösande sätt när jag drog i den. Det kändes som att en rejäl låsning lossnade, skönt. Hoppas det går åt rätt håll med detta nu och att tån blir bättre. Det är inte så att jag har superont i den vid aktivitet, men den värker ju ibland och risken är ju att det blir värre om jag låter den vara bara. 

Eftermiddagens träning blir ett distanspass på rullskidorna. Jag återkommer efter det!

Inga kommentarer: