onsdag, oktober 21, 2020

Det sjukaste hände igårJo, det är såhär va, att jag tänker vara lite schysst emot er. Jag antar att ni inte har ögon, inga termometrar, inga nyhets- eller väderappar och absolut ingen möjlighet att själva få reda på att DET SNÖADE IGÅR. Så här kommer jag som en barmhärtig samarit och berättar för er att DET SNÖADE IGÅR. Nu vet ni det. 

Det börjar bli mörkt att hämta Alfons efter jobbet kl 17 på tisdagar. Tur att jag har lampor på pendlarjonnen. Som nyss nämnt var det snöigt, slaskigt och blött igår. Frös som ett as om mina fötter som blev genomblöta. I övrigt gick det bra. 

Denna morgon så har jag skjutsat Alfons till dagiset i bil. Tur att den nyss nämnda snön lämnat marken då jag fortsatt har sommardäck på. Det måste åtgärdas snart. 

Efter mitt dagsverke på mitt förvärvsarbete så ska jag bege mig hemåt för att i okänd ordning: äta mellanmål, plocka och städa i lägenheten, ”nervös-gå-omkring”, byta om till träningskläder, köra skierg. 

Ha en fin onsdag. Vi hörs ikväll! 

Inga kommentarer: