torsdag, oktober 01, 2020

Ett klassiskt maratonGnetar vidare i favorit-tightsen, (ja, dom är tvättade mellan gångerna, oroa er inte).

Tja! 

Torsdag kväll redan. Jag har just klarat av ett helt vanligt distanspass i klassisk teknik. Det blir en del klassiskt nu när mitt knä inte varit särskilt samarbetsvilligt när det kommer till löpning. Men klassiskt är rätt härligt det också måste jag säga. 

Precis som de senaste gångerna så åkte jag bort till Skräddarbacken och höll mig där under hela passet. Upp, ner, hit och dit längs cykelbanorna. Det mest spännande som hände under passet var när en gubbe på cykel styrde emot mig innan vi skulle mötas på cykelbanan i närheten av Skräddarbacksrondellen. Vet inte riktigt vad han var sur över heller, troligen för att han tyckte jag åkte för mycket på hans sida, jag såg att han sa något, men jag hörde inget med mina AirPods Pro med brusreducering på. Jag svarade bara: ”håll käften gubbjävel!”. 

Under passets gång lade jag in tio stycken impulser och jag åkte på mina Swenor 4. 42 kilometer hann jag under de 2,30 timmarna jag var ute, jag fick in 600 fina höjdmeter också. 

När jag kom hem så betade jag av fyra TRX-övningar av bara farten. Eller nej, där överdrev jag en aning. Satt länge på toan och våndades, innan jag tog tjuren vid hornen och drog igång styrkan. 

2 kommentarer:

Pappa-Stak sa...

Sådär ska det se ut när man diagonalar (njuter av bilden), höften långt fram, benet spänt, bra tyngdöverföring, möjligt att foten kan åka fram 2 decimeter till...sen klipper man fast blåextran i snön om det så e lodrätt uppför...
Se o lär motionärer! 😉

Adam Steen sa...

Tack! Jag tycker diagonalen funkar helt okej nu, har ju blivit lite fler pass, jag försöker tänka på tekniken och sen hade jag mina nya inlägg från perfect step i, de kändes bra! :)