fredag, oktober 16, 2020

Fem gånger fem - Skierg igen

Vilket fyndigt rim i rubriken va?! 

Fredagens träningspass blev då alltså som ni förhoppningsvis redan listat ut - Skierg-intervaller 5 x 5 minuter med 2 minuter vila. Hela kalaset på motstånd 8. 

Här har ni siffror, bevis, resultat och hela den biten: 
Slog förra gångens resultat och det dittills snabbaste 5x5-passet med 0,2 sek/500m. Det är jag riktigt nöjd med, speciellt med tanke på hur seg jag varit på slutet. Men det är nog säkert bara inbillning den här segheten också. 

Tyckte det svarade helt okej idag, kändes ganska bra och resultatet blev ju bra. Så då får jag ju helt enkelt vara nöjd! Jag avslutade med en kvarts nedvarvning på motstånd 10 och fick således in en timmes fin träning. 

Ett intervallpass kvar på denna intervallvecka med totalt fyra intervallpass längs veckans gång. Har kört det upplägget med varannan vecka i snart åtta veckor. Få se om jag fortsätter någon vecka till in emot säsongen, eller om jag ändrar lite. Tror ändå det kan vara bra med lite mer fart och intensitet, efter en bra träningssommar med mer timmar. 

Inga kommentarer: