fredag, oktober 23, 2020

Fredag och helgfeelingMorgonrastning av Boris 


Hejsan!

På min kalender står det 23:e oktober idag. Det innebär inte bara att det är fredag och dags för helg. Jag har även en förväntad leverans av min nya iPhone idag! Sålde också min gamla igår, så det känns bra. Mindre bra känns det att det stundar vintertid på söndag och ännu mörkare på kvällarna. Hejdå distanspass på rullskidor utan pannlampa. Förhoppningsvis är det sista gången vi behöver hålla på med någon sådan onödig sak som att ställa om klockorna. 

När det kommer till träning idag så har jag planerat stakintervaller. Vi får se under dagen hur det blir med den saken, det är nämligen nollgradigt nu och det kan finnas risk för halka. Jag har dock min kära Skierg på balkongen, så det löser sig ju ändå. Min balkong är ju inglasad, men inte alls isolerad. Finns det något sätt att göra den lite mer isolerad tro? Hade ju varit bra inför kalla dagar på vintern. 
Igår fick jag hem ett skal och ett skärmskydd från skal-man till min nya iPhone 12! Det känns viktigt att skydda den kära ägodelen. 

Inga kommentarer: