lördag, oktober 03, 2020

Höjdmeterjakt i Skräddarbacken

Hej och hå. 

En stor del av min lördag har jag ägnat till att likt en dåre åka omkring i Skräddarbacken. Runt, runt där uppe, hit och dit längs cykelbanorna. Målet var att få till så mycket höjdmeter som möjligt idag, så jag tog den kortaste vägen dit och hem, för att kunna spendera så mycket tid som möjligt i mitt kära Skräddarbacken. Även idag så använde jag benen och åkte således klassisk stil, ingen stakjävel här inte! 

Kroppen kändes helt okej även idag. Jag var ute och vinglade i 3,15 timmar, på den tiden kom jag 57,4 kilometer och klättrade 870 meter. Snyggt där! Körde även tio impulser, fint att ha fått in den rutinen! 

Jag körde på swenor 4 även idag. Dom funkar fint. Men nu har framhjulens lager börjat låta, så jag beställde hem nya lager från Skistart i veckan, kanske dags att byta snart. 

Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer: