fredag, oktober 30, 2020

Lång sömn, Boris och träningsdags

Tänk om jag haft en sådan här skjuts i kroppen, då jävlar! 


Tjena!

Sovit som en stock i natt. La mig vid en någorlunda okej tid strax före midnatt. Tänkte gå upp klockan 08,30, men jag var som förlamad när klockan ringde, slog av den och såsade vidare ända till klockan 10 innan jag masade mig ur sängen. Drog in tio timmars välbehövlig sömn. Det var nog vad jag behövde. 

Efter uppstigning så har jag utfodrat Boris, rastat och lekt lite med honom (se bilder ovan), samt även ätit själv. Nu ligger jag i soffan och inväntar ork på att beta av ett intervallpass på mitt löpband. Jag har ju intervallvecka med fyra intervallpass denna vecka. Dock med lite lättare intensitet än vanligt då jag ska tävla på söndag. Så dagens intervaller kommer bli både kortare och lugnare än vanligt. 

Ikväll kommer Alfons hit också, det blir mysigt!

Vi hörs!

Inga kommentarer: