måndag, oktober 12, 2020

Måndag igen och nya äventyrIgår kväll så kom min älskade Alfons till mig igen 
Frukoststund 
Fick hem ett par Leki-stavar idag, dessa ska jag använda på tävling. Är sjukt nöjd med både stav och service!Förutom problem med ben och muskler i fötterna så har jag ju även nagelsvamp på tårna. Har fått hem en flaska med nagelsvampbehandling från Nailner. Hoppas den kan hjälpa mig bli kvitt nagelproblemen. 


Hej på er. 

Måndag och ny vecka. Som vanligt pappaledig dessa dagar, vilket jag uppskattar. Är lite småtrött och seg idag. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag sovit tio timmar inatt. Var riktigt sliten igår efter träningen, så det var välbehövligt med en lång och återhämtande sömn. Belastningen på slutet med jobb, träning och alla andra saker som måste göras har känts jobbig för mig. Egentligen är det mest mentalt tufft, men det sätter ju sig på kroppen också. Grejen är att jag stressar upp mig så mycket över allt som måste göras, medan jag gör en sak så är jag redan på nästa sak i huvudet. Det där blir jobbigt till slut. Jag ska försöka lära mig att ta en sak i taget i lugnare takt, vara mer i nuet och inte stressa upp mig i onödan. Världen går ju inte under om jag inte dammsuger varje dag, eller om jag skulle missa lite på ett träningspass och så vidare. 

Denna förmiddag har ägnats åt att mata grabbarna, rasta Boris och packa för färd mot Falun. Alfons och Boris ska få hänga med farfar medan jag kör ett pass på rullskidbanan på Lugnet. Hoppas min kropp har hunnit vakna tills dess! 

Hörs senare!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå Adam
Jag vill nog fortfarande slå ett slag för medicin. De här andra produkterna funkar sällan. Både min kollega och jag blev kvitt problemen utan biverkningar.

/Jonas

Adam Steen sa...

Hej. Okej! Jag hör dig och tror dig :)