söndag, oktober 11, 2020

Mycket gjort igår och skönt med ensamhetMyskväll hemma med Boris igår


Hej på er. 

Jag hann med en del igår efter träningen: 

- Byta handtag på träningsstavarna. 

- Plocka isär baknavet på min pendlarcykel för att göra rent och fetta in det. Det knastrade och lät illa tidigare. 

- Fetta in framhjulen på mina Swenor-rullskidor. 

- Städa lägenheten. 

- Fotbad. 

- Stretch och massage för fötter och ben. 

Jag hade skrivit en lista som jag noga betade av efter varje punkt. Skönt att få göra det. 

Som ni kanske märkt på slutet så har jag inte klagat över ensamheten. Jag har börjat trivas med att vara själv hemma på kvällarna och bara få göra det jag vill. Skönt på ett sätt, men lite skrämmande också. Tänk om jag nöjer mig med detta och aldrig hittar någon att dela livet med. Till slut vill jag ju hitta någon, men tiden kanske rinner iväg och det blir för sent. Just nu känns det som att jag inte har tid att lägga på det heller. Nåväl, det lär väl lösa sig tids nog. Händer det så händer det. 

Idag ska jag köra ett långpass stakning i pissregnet. Det blir väl så roligt! 

Inga kommentarer: