måndag, oktober 19, 2020

Mysmorgon och gitarrfrukost(Ett försök till) gitarrspelande till frukost


Mys i sängen, utan någon tid att passa 


Hej på er. 

Fin måndag hittills med bara mig och Alfons. Boris är hos sin hundvakt några dagar. Jag märker direkt att jag känner mig lite lugnare och mindre stressad. Så det är skönt att kunna få avlastning med honom emellanåt. Alfons däremot tycker det är jobbigt, han tror att Boris inte kommer tillbaka. Men det gör han på torsdag kväll. 

Vi har idag myst i sängen, ätit frukost med gitarrspelande och haft det allmänt trevligt. Det vankas ju snöoväder satan enligt prognosen imorgon, vilket tvingar mig att byta till vinterdäck, på cykeln.. Har inte gjort det på bilen än, det får vänta till nästa vecka. 

I eftermiddag kommer mamma hit och leker med Alfons en stund, då ska jag ta en liten rullskidtur. Kanske det blir årets sista? Nja, tvivlar på det va. 

Ha en fin måndag så länge, tills vi hörs igen!

Inga kommentarer: