måndag, oktober 19, 2020

Plastikkirurgi

 Hejsan på er alla läsare!

Ett ämne som för vissa kan vara lite känsligt är ju det här med plastikkirurgi i alla dess former. Numer är det ju väldigt populärt med exempelvis botox, laserfettsugning, lyft av diverse kroppsdelar, fillers och så vidare. Många kanske tycker detta är ytligt och något som bara bör användas av folk med verkliga problem såsom sjuklig övervikt, eller om man fått sin kropp deformerad i någon form av olycka. För egen del så har jag inte funderat så mycket på det, jag bryr mig inte så mycket om folk plastikopererar sig. Jag tror att även jag i framtiden skulle kunna tänka mig att göra någon form av ingrepp med plastikkirurgi i Stockholm om det var någon kroppsdel jag inte är nöjd med. 

Jag tycker att detta är upp till var och en om man väljer att lägga sig under kniven. Även om jag förstår att folk tycker olika i denna fråga. Sen kan jag ju såklart tycka att en del tagit det till sin spets och det i sin tur gör att dom blir att se ut som konstgjorda dockor nästan. Det är inte direkt fint i mina ögon, utan jag vill nog hellre att det trots allt ska se naturligt ut och att det helst inte syns att man gjort ett ingrepp. Men även här tycker ju folk olika såklart.

Inga kommentarer: