fredag, oktober 16, 2020

Promenader, lång sömn och fredag!Bilden ovan är från en av mina promenader i veckan. Jag fortsätter att hålla i min lilla rutin med att ta en 3-4 kilometer lång promenad på min rast på jobbet. Dock så går det inte alla dagar då jag måste hem för att rasta Boris. Det är ett skönt sätt att få luft, energi och att rensa huvudet en aning. Att även cykla till och från jobbet året om är även det en fin rutin. Förr om åren så var promenader något jag avskydde och jag tog bilen till alla ställen jag skulle som var längre bort än 500 meter. Det går att ändra sig med andra ord. 

Det är ingen skräll när jag säger att jag var trött igår. Men för en gångs skull så satt tröttheten i även på kvällen efter middagen. Så då gick jag till sängs före klockan 22 och kunde på så sätt inkassera nästan 9,5 timmars sömn. Skönt att få en bra och återhämtande sömn. 

Planen för denna dag är jobb, Skierg och att hämta hen Alfons. Heja fredag!

Inga kommentarer: