torsdag, oktober 22, 2020

Regn, iPhone och annatEn bild på Alfons när han i helgen körde radiostyrd bil med min bror. Saknar den lille mannen så fort jag inte är med honom. 


Hej på er. 

Vaknar upp till ännu en regntung dag. Kul. Lite som att man vaknar och så är den här dagen förstörd. Men vi har i alla fall bjudits på lite varmare väder och slipper den där extremkylan som för någon dag sedan. Det gäller att försöka vara glad för det lilla. 

Som vanligt gick jag till sängs lite för sent igår, vilket gav mig sju timmars sömn, istället för mina eftersökta åtta timmar. Men där har jag bara mig själv att skylla. Sjukt att jag varje morgon i dimman i min morgontrötthet tänker att ikväll ska jag lägga mig tidigt. När sen kvällen kommer så är jag alltid pigg och hittar på småsaker att göra. Tänker då att jag nog ändå kommer vara pigg morgonen efter. Att man aldrig lär sig. 

Idag så ska jag försöka köra ett distanspass på rullskidorna. Bara att borra ner huvudet, kriga på och göra jobbet. Vad ska jag annars göra på min fritid liksom? Senare ikväll så ska jag hämta hem Boris igen också, blir fint med lite sällskap igen. 

Imorgon får jag förhoppningsvis min nya iPhone 12 Pro, det ser jag fram emot! Min iPhone XS är fortsatt inte såld, så ni får gärna köpa den för 4500 SEK. Ni har någon dag på er, annars skickar jag in den på inbyte till Apple. 

Jag såg att mina tider från gårdagens Skierg-pass inte visades helt korrekt. Det är för att jag hade fyllt i ”måltider” i appen ”ErgZone”. Här är de riktiga tiderna:


På denna bild visas måltiderna och siffran under visar mina tider i förhållande till dessa. 

Inga kommentarer: