torsdag, oktober 15, 2020

Utflykt, kallt och slitenBilderna ovan är från gårdagen med Alfons. Vi tog en liten tripp till Plättbacken. Alfons fick leka, Boris fick springa av sig och jag fick hänga med dessa två. Efter det så lämnade jag av Alfons hos sin mor, handlade mat, lagade mat och tränade därefter löpbandsintervaller (vilket jag skrev om igår). 

Idag vaknade jag upp till ett kylslaget Borlänge. Usch. Bävar inför minusgrader, mycket kläder och halka. Men jag har tagit mig igenom vintrar förr, så det lär väl gå även denna gång. 

Jag är fortsatt lite småsliten och trött. Väldigt känslig för ljud, nerverna utanpå, stressad över småsaker och lättirriterad. Men det är väl livet som är så helt enkelt. Jag har ju ändå gjort ett val kring min träning och satsning. Försöker påminna mig om det, att jag vill detta för att kunna nå mina idrottsliga mål. Jag har det ju faktiskt rätt så bra i livet ändå, finns ju folk som har det betydligt sämre. 

Idag så ska jag ta mig igenom dagen med jobb och hundrastning. Därefter så ska jag köra ett lugnare pass klassiskt. 

Vi hörs efter det!

Inga kommentarer: