måndag, november 09, 2020

2,35 h klassisktHej hej. 

Idag har jag kört ett lugnt klassiskt pass i Falun. Jag åkte på mina Swenor 4 från Skuggarvet in till Lugnet, åtta varv runt rullskidbanan och sedan tillbaka tlll Skuggarvet igen. 

Då vi tyvärr har mörkt nästan dygnet runt såhär års så fick jag åka med pannlampa. Det funkar ändå rätt bra att åka med pannlampa, dessvärre var det dimmigt så det skrek om det idag, så sikten var cirka en meter fram. 

Jag körde tio stycken impulser under den första timmen, i övrigt var det bara lugn åkning. Kändes okej, men jag var rätt uttråkad och inte speciellt sugen att åka idag. Som tur är så dök min gamla träningskamrat Kalle Gräfnings upp på cykel halvvägs in i passet och följde med mig en stund. Dessutom kom min bror Jonatan och slog följe med mig den sista biten. Det var dagens räddning det. 

Siffror från passet: 2,35 timmar, 41,84 kilometer, 128 snittpuls och 870 höjdmeter. 

Inga kommentarer: