fredag, november 27, 2020

3x(4-3-2-1’)Tjo!

Ett riktigt bra pass är nu klart! Att vara smällfet är inte så illa när man vill dra bra tider i skiergen! Jag hittar inte alla tidigare prestationer på detta pass, bara ett och det var den 6:e februari 2019, då snittade jag 1,44,3 min/500m på hela passet. Idag blev det 1,42,8! Ganska säker på att jag aldrig gjort det bättre än idag. 

Passet jag körde var: 3 block med 4-3-2-1 minuter med 1,5 minut mellan allt, även blocken. Detta pass har även Lager 157 Ski Team haft på ett av sina ”Veckans Skierg-pass”. 

Planen är att få lite mer tryck i grejerna och idag gick det faktiskt rätt bra! Känslan var kontrollerad och jag tycker det svarade bra. Som vanligt var pulsen inte alltför hög, men den vaknade till under det sista blocket och jag maxade på 177. Skapligt det! 

Jag värmde upp i 10 minuter och avslutade med 12 minuter. Båda dessa på sub 2,00-tempo. Hela alltet idag på motstånd 8. 

Här har ni tider med mera, om ni inte tror mig:Inga kommentarer: