fredag, november 20, 2020

68 intervaller skiergHej!

Nytt ganska tufft pass i hamn. Planen var att få träna på lite punch och tryck i stakningen vid min Skierg, men det saknades just mycket punch och tryck idag. Så kan det vara ibland. Hade svårt att komma upp i puls, kände mig lite småsliten och fick inte några världsmästartider idag. Men så kan det vara ibland. Tuffa pass bakom mig och innan det lång vila. Det är bara att bygga vidare och träna på. Nu verkar jag ju ändå ha åkt på någon form av nytändning och tänker att jag ska träna hårt igen, så det är väl bara att passa på när det känns överkomligt med träningen, det där kan dock vända redan imorgon. 

Passet idag då. 

10 minuter uppvärmning, sub 2,00 min/500m, 20 snabba drag vid minut 4 och 9.

- 5 x 60" - 60"

- 10 x 45" - 15"

- 10 x 40" - 20"

- 13 x 30" - 15"

- 10 x 30" - 30"

- 20 x 10" - 20"


Cirka tre minuter vila mellan blocken.

10 minuter nedvarvning, sub 2,00 min/500m.

Körde även fyra TRX-övningar efteråt.

Passet tog dock riktigt fint muskelärt och jag blev ju ändå trött. Så något bra ska det ändå ha kommit ut av detta. Hela fan kördes på motstånd 8. Nu krigar vi vidare för nya stordåd! Jag har på känn att det kan bli några timmars träning på min balkong framöver och det gör mig ändå taggad på något sätt. Taggad på att köra liknande pass som i onsdags, lite längre och halvhård intensitet, blandat med sådana pass som idag där jag försöker få upp lite tryck!

Här kommer tider och dagens skratt för er som gillar att håna mig:Målet var sub 1,40
Målet var 1,42

Målet var sub 1,40
Målet var sub 1,40, här blev jag sprängd

Målet var 1,38
Målet var sub 1,35
Pulskurva

Inga kommentarer: