torsdag, november 05, 2020

Återkomsten™

Det sägs väl att Jesus blev uppstånden på den tredje dagen. För min del tog det längre än så, 104 timmar sedan jag gick i mål på söndagens lopp så var det åter dags att aktivera mig fysiskt. Det var nära även idag att jag skippade träning. Väldigt trött idag igen, seg och även huvudvärk. Men jag drog en chansning för att se om jag har något skit i kroppen, eller om det helt enkelt var latmasken som skulle drivas ut. 

Jag körde ett enkelt upplägg på mig löpband: 60 minuter rakt av med 10 km/h i hastighet och 10% i lutning. Inte direkt något lugnt pass, men ej heller någon maxning. Vet att jag brukar kunna vara rejält ringrostig efter vila med konstig känsla i kroppen och musklerna. Men inget sådant idag glädjande nog. Tycker ändå att det kändes rätt skapligt. 

Tog en mellantid var tionde minut och såhär blev pulsvärdena:Trodde jag skulle ha högre puls och få slita mer. Men det gick vägen förhållandevis smärtfritt ändå. 

På fötterna hade jag mina Hoka Rincon, på paddan visades 30 km skiathlon från OS2018 och i lurarna så lyssnade jag på poddar. Det gäller ju att inte bli uttråkad. 

Får se hur kroppen reagerar på detta nu då!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kör du nå dubbeltröskel nuförtiden?

Adam Steen sa...

Har inte blivit av på länge :) men kanske är dags för det igen

Anonym sa...

Kör du Vasaåket? Eller du kanske tar dig in bland dom 300?

Adam Steen sa...

...

Anonym sa...

Försökte räkna ut men är alldeles för dum för det märkte jag.. Hur många höjdmeter får du ihop på det här passet?

Anonym sa...

Adam hör inte hemma i vasaåket, det mest sannolika är top 50-100 lätt.

Adam Steen sa...

Blir det inte 1000 höjdmeter tro? 10% på 10 000 meter bör ju bli 1000 höjdmeter.

Åh, tack! :)