tisdag, november 17, 2020

Börjar bli tjatigt: comeback -> blodsmakTjo, tjo! 

Jahapp, efter ytterligare en vila från träning på cirka 100 timmar var det åter dags att träna igen. Efter förra vilan på 104 timmar så sprang jag en timme på bandet i 10 km/h och på 10% lutning. Idag blev det ett lite annat upplägg. Tänkte bara ”jogga igång” med 30 minuter denna gång, men istället på 11 km/h, men med samma lutning. Det gick ju bra i 12-13 minuter, sen jävlaranamma så fick jag slita. Men har jag bestämt mig för en sak, då jäklar kör jag det också! Min skalle är många gånger min värsta fiende, men ibland även ett riktigt bra vapen! 

Det blev alltså 30 minuter på 11 km/h och 10% lutning, rakt av och utan upp- eller nedvärmning. 5,5 kilometer uppför alltså och 550 höjdmeter. Snyggt! Men satan vilken blodsmak på slutet alltså och mitt nya pulsband fick verkligen bekänna färg: 171 snittpuls - 190 maxpuls, tack och hej!

Inga kommentarer: