onsdag, november 11, 2020

Containers

 


Hallå där!

I somras så var jag en del vid mina föräldrars sommarstuga. Perfekt då dom har en sjö väldigt nära, min son kan vara med mina föräldrar och jag kan träna. De har dock en lite för liten stuga för att jag ska vilja vara där längre än någon dag. Jag vill gärna ha något eget att stänga in mig i. Nu är det så att mina föräldrar har köpt till mark i anslutning till stugan, vilket innebär att jag fungerar på att slå upp någon form av boende där. 

Först var jag inne på att köpa en friggebod, ett attefallshus, eller liknande. Men jag har nu blivit varse om att man kan använda sig av en isolerad container och bo i. Det hade ju varit helt fantastiskt. Jag är inte direkt någon snickare och jag har inte tålamod till att vänta med att bygga upp en stuga. Så istället skulle jag ju kunna ställa dit en färdig container som jag sedan efter hand fixar till efter mina önskemål med färger, inredning ovh så vidare. Jag behöver egentligen inte ha så mycket mer än en säng, ett bord och någon form av förvaring i den. Detta ska jag utan tvekan kolla närmare på!

Inga kommentarer: