torsdag, november 19, 2020

Datorer och hårdvara


 Hej kamrater!

Jag är lite av en prylnisse och jag gillar tekniska prylar. När det kommer till mina favoriter så är det sedan snart tio år tillbaka produkter från Apple. Jag bytte då dator till en Mac och har sedan dess varit fast. Som det känns kommer jag aldrig byta ifrån det märket. Allting fungerar sömlöst mellan prylarna, dom är snygga, snabba, användarvänliga och så vidare. Nu använder jag dock datorn mest till att skriva på, maila med, blogga, sköta bokföring och fixa med bilder. Förr om åren så spelade jag en del, på den tiden så använde jag mig av olika PC-datorer. 

Få vet om att vi har en svensk tillverkare vid namn moxa som bland annat gör hårdvara, komponenter och delar till datorer. På något sätt känns det ju ändå ännu bättre att köpa prylar tillverkade i Sverige. Jag upplever att kvaliteten ofta är bra på dessa produkter. Så skulle jag någon gång få för mig att bygga ihop en ny gamingdator så skulle jag absolut kolla in deras utbud! Som sagt så är jag ju väldigt intresserad i prylar och då främst teknik. Jag har just fått upp ögonen för smarta hem, smart belysning och så vidare. Väldigt kul. Men det kostar dock mycket pengar och tar upp en del tid nu innan allt är klart. 

Inga kommentarer: