lördag, november 21, 2020

Lång-Janne på balkongen?Det finns olika sorters vyer när man tränar. Här är en form av vy. Vackert som en tavla. 


Jag vaknade 07,30 idag. Tänkte bege mig upp då och göra mig redo för träning. Men när jag blickade ut och såg att det var snötäckt mark så gick jag till sängs igen istället för att sova några timmar till. Skönt var det! 

Min plan för denna dag vad gäller träning var tidigare styrka och tre timmar rullskidor. Nu blir det styrka och sen någon form av distans ute på balkongen. Vi får se hur länge jag härdar ut. Men jag tänker att jag kör lite innan styrkan och sen efter. Kommer även byta mellan löpband och skierg. Så jag får lite variation. Kan bli en rolig dag, det kan också bli en lång dag. Men jag har inga andra planerade aktiviteter än att handla. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: