måndag, november 02, 2020

Lite tankar, hundbajs i duschen och mycket bilderDenna bild symboliserar känslan under gårdagen. Slitsamt, tungt, jobbigt och inget gratis. Det var så blött och dimmigt att jag valde att starta utan mina OakleysHej på er. 

Har hunnit slicka såren en aning efter gårdagens nederlag. Tack för fina meddelanden och pepp! Kändes som vanligt tungt efter ett misslyckande, men jag har ändå inte grävt med mig alltför mycket och idag känns det bättre. Det är väl bara att som så många gånger förr resa sig upp igen och blicka framåt. 

Jag har vilat idag och kommer även vila imorgon. Sen kommer jag nog ta denna vecka lite som den kommer och köra på känsla. Under tiden ska jag försöka fundera lite kring kommande träningsupplägg. Jag har ju tränar riktigt bra i sommar och höst, så det borde ju finnas där någonstans. Det är under de senaste 1-2 veckorna som jag känt mig lite extra sliten, trött och stressad. Så får jag bara ordning på det så kommer det förhoppningsvis vända till det bättre igen. 
_____

Idag har jag haft en mysig hemmadag med Alfons och Boris. Vädret har ju inte varit på topp direkt med blåst och regn, men vi har varit ut några gånger ändå. Det började med att vi var ute en sväng med Boris för hans morgonrastning. 

Jag kom sen på den briljanta idéen att tvätta Boris i duschen, då jag tyckt han luktat lite illa på slutet. Så hela gänget stängde in sig i badrummet och gick in i duschen för att duscha vår lurvige vän. Det gick bra och alla skötte sig bra, åtminstone till en början. När vi i princip var klara med rengöringen så började Boris att bajsa inne i duschkabinen. Det var några småstressiga ögonblick där för att reda ut situationen med att få ut Alfons, klä på honom, hålla Boris kvar i duschen så att han inte sket och blötte ner hela lägenheten, klä på mig själv och få ut oss alla. Det löste sig ändå ganska smärtfritt som tur är. Väl ute så fick Alfons cykla på sin springcykel, medan vi tog Boris till en närliggande äng där han fick springa och skita av sig. Han måste ha ätit något olämpligt, för han sket säkert 10-15 gånger och spydde tre otrevliga högar. Till slut så verkade hans mage ha lugnat sig och vi kunde åter gå in igen. Nu mår han bra och magen verkar vara i balans. 

Jag har hunnit städa, tvätta och gjort sådana nödvändigheter mellan varven idag också. Vi har också varit en sväng till affären för att handla mat. 

En bra dag i gott sällskap blev det till slut. 

Här är några bilder:


Rastning av Boris och Alfons, eller ”Hundpatrullen” (”Paw Patrol”) som han själv kallar sig
Gruppbild


På väg till affären 
Världens bästa hjälpreda i affären 


Mata Alfons med en väldigt hungrig ”lillebror”
Bästa vännerna 2 kommentarer:

Jesper sa...

Upplever du några nackdelar med att snusa samtidigt som du är en elitidrottsman?
Antar det är en dosa som gömmer sig i shortsen? 😏

Adam Steen sa...

Det är en eltejpsrulle. Har gjort ett gediget jobb med att gömma sladdar i lägenheten med hjälp av den och såna här små tunna saker man vrider ihop :)