måndag, november 09, 2020

Mat, matupplägg och ”haklampa”En frukost och lunch förberedd. Till frukost brukar jag äta: 

- 2-3 deciliter havregryn
- 1 skivad banan
- 1 skopa proteinpulver 
- havredryck 
- frysta bär (oftast blåbär, mango, hallon)
- 2-4 kokta ägg 

Till lunch brukar jag mixa ihop och steka:

- 1-2 deciliter havregryn
- 2 bananer 
- 4-6 ägg 
- 1 skopa proteinpulver 
- frysta bär (oftast blåbär, mango och hallon)

Dagar som idag när vi ska till Falun så Alfons kan leka med farmor och farfar, medan jag tränar så brukar jag avvakta med mitt första mål mat till så nära inpå träningen som möjligt. Det för att inte bli hungrig under passet. Försöker alltid äta så nära inpå träningen som möjligt, enda undantaget är löpintervaller eller löptävlingar, där brukar jag äta cirka två timmar innan. För mig tycker jag detta upplägg funkar bäst, så hellre lite längre tid på tom mage och sedan äta nära träningen, än att äta långt innan och sedan bli hungrig under passet. 
_____

Igår kom den här coolingen till mig igen:

Han gillar lampor. Förra veckan fick han använda min pannlampa, eller ”haklampa” som Alfons säger, när vi gick med Boris på kvällen. Igår fick han ta min cykellampa på sin cykel. Mysig liten stund! 

Vi ska strax åka till Falun och jag ska träna ett distanspass rullskidor. Vi hörs senare!

Inga kommentarer: