onsdag, november 11, 2020

Rengjord Skierg inför försäljning(?) och lite merMysstund i soffan igår. Plåstret på näsan har jag satt dit för att förhindra att Alfons river på ett sår han har där. 
Morgonpigga? 


Hej på er. 

Jag var väldigt trött igår. Men två nätter med strax över åtta timmars sömn och en vilodag igår gjorde nog susen. Är i alla fall inte tröttare idag. Slutade klockan 17 igår, så på dessa dagar hinns det inte med så mycket mer än jobb och matlagning i princip. Som tur är så kunde farmor hämta Alfons, så han fick en betydligt kortare dag på förskolan. 

Fick i alla fall en sak gjord igår:


Skruvade isär min Skierg och rengjorde den inuti, samt inspekterade den för att se att den var i gott skick. Kan ju vara bra att veta nu när jag ska sälja den och lägga av. Tror jag köper den nya MacBook Pro som lanserades igår istället. Eller...?! Vem vet. 
_____

Lämnade Alfons i morse på förskolan och har sedan tagit mig till jobbet. Boris är hos sin hundvakt och det är jag evigt tacksam över. Så efter jobbet idag väntar en tyst och lugn lägenhet. Drömmen. Jag är så känslig för ljud och stök att jag verkligen behöver lugn och ro. Brukar ändå gå runt med mina AirPods Pro utan ljud och med brusreduceringen på. Frisk kan jag inte vara, men det har jag aldrig påstått heller. 

Nu väntar väl säkerligen ett nytt blodbad på börsen idag med mitt kära Evolution i spetsen. Men jag sitter kvar med en dåres envishet. Snart kommer uppvärderingen (får vi hoppas). Om inte så får jag väl lämna in mitt börskörkort till lämplig instans. Det sägs ju att snabbaste sättet att bli miljonär är att vara miljardär och köpa flygbolagspapper. Men med tanke på de senaste dagarnas nedgång kan man ändra flygbolag till Evo och tillväxt istället. 

Vad som väntar i eftermiddag/ikväll får ni vackert invänta. Kanske bjuder jag på en liten överraskning med tanke på detta inlägg. Eller så har ni redan läst igenom mig, ni som känner mig har nog gjort det åtminstone. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om du ska sälja din Skierg! finns intresse att köpa den, lägger du den på din säljsida då?

Adam Steen sa...

Finns nog ett pulsband till salu snart...

Anonym sa...

Gör du paketpris på Skierg och pulsband :)

Adam Steen sa...

Yes! 60 000 tänker jag mig. Jag har ju använt båda 😎