torsdag, november 12, 2020

Skönt med sällskap idagDet kanske inte syns på bilden på grund av Adam Larssons mustasch som täcker närmast hela fotot, men det är jag och nyss nämnda Adam på en vätskepaus. För min del så skippar jag Movember för första gången på många år, det bara på grund av min nattliga muntejpning jag skrev om tidigare. 

Här är vi båda lyckligt ovetandes om att Adam inom en kvart efter detta ögonblick kommer smälla av sin stav i en impuls och blir därefter tvungen att åka med en stav under halva passet. Det kan ju inte alltid vara solsken och medvind så att säga. 
Finn ett rätt med bilden. Jag hittar inget. Skulle vara mina Leki-stavar då kanske. Nej, det var inte roligt idag heller att åka rullskidor i ett gråtrist november. Vi får hoppas på nästa pass då!


Godkväll. 

Idag fick jag som ni kanske redan listat ut sällskap på träningen. Det var faktiskt trevligt! Vi hade en fin och lugn tvåtimmarstur på vägarna runt Borlänge tillsammans. Positivt och trevligt snack hela vägen. Kanske är det som saknas för mig. Att slippa träna i min ensamhet ständigt och gro negativa tankar. 

Halvvägs in i passet så körde vi impulser, tio stycken om 12 stavtag vardera. Adam hann 3,5 stycken innan staven small av, han har lite tryck den grabben. Resten av passet fick han åka med en stav, det gick bra det också. 

Jag körde på mina swenor 4, tekniken var klassisk, på de två timmarna hann vi några hundra meter längre än 30 kilometer och klarade således med nöd & näppe skamgränsen på 15 km/h i snittfart. Skönt att bara åka i två timmar, tänkte att den där extra halvtimmen eller timmen inte skulle ge mig något mer än irritation och uppgivenhet. Timmar har jag kört genom åren, så att dra ner en aning på dessa nu gör nog inte något. 

Ha en fin fortsättning på torsdagskvällen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skön inställning nu 😀👌😀

Adam Steen sa...

Haha ja, förhoppningsvis. Men det vänder vän även det ska du se 😅

Adam Steen sa...

Vänder väl*