torsdag, november 19, 2020

Tejpad mun, paadel och rejält skakigPå begäran av Rickard Bergengren - anställd lokalvårdare på Hjularöd Padel så kommer här en bild av mig med tejpad mun. Alla vet dessutom att padel uttalas som det stavas: alltså ”paadel”. 


Hej på er. 

Igår när jag rullade in med cykeln utanför lägenheten så noterade jag att dom hade grusat cykelbanorna där i närheten. Hur kan man grusa dom när det är 12 plusgrader ute, snacka om att grusa för oss nördiga rullskidåkare. 

Jag är jävligt sliten idag. Gårdagens pass satt som en smäck! Under passet så drack jag tre flaskor sportdryck och tog en gel efter den 15:e intervallen på Skiergen. Resten av kvällen så gick jag runt med krampade kropp från och till. Skulle bland annat torka mig där bak efter avklarat toalettbehov, då krampade hela min lats så att jag knappt kunde slutföra uppgiften. Smällar man får ta när man försöker sig på dåraktigheter som igår. 

Idag så skakar jag i kroppen av trötthet. Helt perfekt! Så efter jobbet blir det bara ett lättare pass på rullskidorna för att få kroppen att återhämta sig. 

Vi hörs!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena!

Kul blogg! Du verkar ofta springa med ganska kraftig lutning (10%) - vad är tanken med det? Alternativet är väl mindre lutning och högre fart - men det kanske inte ger lika bra träningseffekt?

/Anders

anders sa...

Snyggt! Det där kommer du att må bra av och sova som en stock!!

Adam Steen sa...

Hej. Tack! Just nu har jag bara en enda anledning till den lutningen och det stavas: löparknä. Kan bara springa uppför. Annars brukar jag variera mig mellan 1-5-10-15%. Är dock dålig uppför egentligen och gillar bäst löpning på flacken. Får även upp högre puls av det. Men det går som sagt inte nu. Många skidåkare har ju en förkärlek till denna uppförslöpning av någon outgrundlig anledning.

Japp! Har dock gjort det varje natt sedan slutet av juli.

anders sa...

Sen juli Ojoj jisses vad du måste mått som skit före det och inte konstigt att placeringarna på Vasan sviktat hahaha men nu jävlar blir det ändringar på det tycker mig redan se att du kör PB både här och där 💪💪💪

Adam Steen sa...

Driver du, eller är du seriös?