fredag, november 20, 2020

Triggerpunkter och träningIgår fick jag hem ett paket med tre prylar. Jag är väl medveten om att dessa saker ser ut som något helt annat än vad det faktiskt är. Faktum är att dessa produkter är tänkta att hjälpa mig i mitt idrottande och dagliga liv. Det är nämligen massageredskap för triggerpunktsbehandling. Produkterna kommer från Actifys. Produkterna känns riktigt bra och stenhårda, så att komma åt onda punkter är inte direkt svårt! Grymt! Perfekt för egenbehandling och som komplement till mina andra massageprodukter. 
_____

Fredag och solen lyser ute. Fin start på dagen! Trött som jag vet inte vad när klockan ringde, men om några timmar ska jag nog vakna till liv igen. Bara att kriga på. Min tuffa nystart med träning har satt sina spår i kroppen. Idag är tanken åter intervaller. Med hänsyn till vädret och det tidiga mörkret så blir det nog intervaller på balkongen vid min skierg. Så får det bli!

Vi hörs senare. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den svarta där, stoppar du den i rumpan eller ?

Adam Steen sa...

Nej. Gör du?