måndag, december 14, 2020

43,5 kilometer skateHej hej!

Efter tre tidigare pass på Lugnet i ett blött och tungt före så bjöd dagens 24 varv på ett njutbart snabbföre. För att spara stakmusklerna och få skölja igenom kroppen så blev det skate för första gången denna säsong. Jag gillar att åka skate på träning och tycker det är ett bra komplement till stakåkningen. Under säsong kan jag köra både distanspass och intervaller. 

Kändes helt okej under hela turen. Det hela landade i 43,5 kilometer, 2,5 timmar och 950 höjdmeter. Enligt mitt pulsband HRM-Pro så snittade jag 109 watt, eller 143 i normaliserad kraft. Svårt att säga om det är rimligt eller j.. 

Under den sista halvtimmen så körde jag tio stakimpulser också. Svårt med skatestavar och hög frekvens dock. 

Bra start på denna veckan! 


Inga kommentarer: