lördag, december 05, 2020

60 kilometer stakning skidorInvigde mina nya Rudy Project Defender idag. Det var dock så fuktigt och dimmigt att allt immade igen. Har inte heller fått till inställningarna på dom så att dom sitter optimalt än, men det går att justera. 
Tja! 

Det blev några varv stakning på Lugnet idag. Banan var 1,8 kilometer lång, den bjöd i princip på en lång backe uppför och samma backe ner igen + en liten runda på stadion. 

När jag väl hade kommit upp i hyfsad tid, tagit mig till Falun och har ledig helg från Alfons så var det lika bra att bara dunka på. 

Jag tycker att tiden rullade på rätt skapligt idag ändå. Hade trevligt sällskap stora delar av passet i form av bland annat Adam Larsson, Jesper Nyström, Elis Weslien, Linus Larsson och Kalle Gräfnings. Jag kan eventuellt ha glömt av någon. 

Fint att ha fått till ett bra stakpass. Tycker det kändes helt okej och som sagt rullade tiden på rätt så snabbt. 

Tryckte in tio impulser under den sista timmen också, för att försöka få in lite snabbhet. Passet blev som ni ser på nedersta bilden 60,60 kilometer, 4,05 timmar och 1290 höjdmeter. Hann 33 varv, så redan nu kan jag banan hyfsat bra. 

Inga kommentarer: