måndag, december 14, 2020

En grå och vanlig måndagSåhär coola var grabbarna i lördags, innan vi drog till Falun för lek och skidåkning.


Hej på er!

Måndag idag, och ni vet ju vad det innebär?! Pappaledig och hemma med grabbarna. Jag ska försöka beta av en del måsten såsom att tvätta, laga mat och städa. Det smidigaste av allt är att jag bara drar av allt med dammvippan, tar bort lite saker från golvet och sedan startar jag igång robotdammsugaren när vi åkt härifrån. 

Om ett tag så drar vi till Falun igen. Pojkarna får leka med farfar, medan jag själv drar till konstsnöspåret och slaviskt åker några varv. Det blir bra det. Sen får jag vila imorgon. Bara fyra dagars jobb kvar till jullov också, det ska vi nog klara av!

Kolla in min senaste vlogg så länge och glöm inte att prenumerera:

 

Inga kommentarer: