onsdag, december 30, 2020

En skogsjogg på två mil, med snöpulsningHej på er. 

Efter att ha vinkat av Alfons och lämnat iväg Boris så åkte jag hem, knöt på mig mina Hoka-skor och stack ut på ett lugnt löppass. 

Här nere på låglandet hade det kommit några flingor snö, men uppe i skogen var det nästan full vinter. Lite vanskligt emellanåt att springa på stigarna med ett 1-2 decimeter tjockt snötäcke, svårt att se stenar, rötter och så vidare. Som tur är klarade jag mig från vrickningar eller vurpor.  

Sprang en fin liten vända på 20 kilometer (två timmar) över Tjärnaberget, Muskboberget och via Bjusan hem. Kändes okej i kroppen. 

Nu ska jag förbereda allt inför morgondagens resa till Grönklitt och träningstävling där. Sen ska jag ta det lugnt, är lite småtrött nämligen. 

Hörs imorgon!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tja,

Hur är stötdämpningen i dina hoka-skor? Är själv orienterare som på senare år ha börjat få lite känning i fotsulorna när jag springer med för tunna sulor på skorna. Behöver ett par skor som både ger bra stötdämpning och som funkar att springa på ojämt underlag (obanat).

Anders

Adam Steen sa...

Hej. Just den biten är betydligt bättre än i såna med tunna sulor. Jag har testat båda och gillar en variation mellan dessa modeller :)

Tobbe sa...

Hoka one one speedgoat 3 , som att springa på moln...

Adam Steen sa...

Ja, dom är härliga :)