måndag, december 07, 2020

Fullt hus, Helhetshälsa och vloggenIgår kväll så kom Alfons hit igen. Full sula igen med grabbarna. Mysigt ändå! 

Jag var galet trött igår som jag nämnde, hade ändå svårt att somna. Men när jag väl somnat så sov jag som en stock ändå till klockan 10 när jag vaknade med Alfons bredvid mig i sängen. Välbehövligt minst sagt. Kanske inte är så konstigt att jag är trött när jag kört rätt tuffa pass på slutet. Men det är bara att kämpa vidare. Jag har ingen aning om eller när nästa tävling blir. Så jag får försöka fokusera på att få till bra träning dag ut och dag in. 

Idag ska vi åka till mina föräldrar. Alfons får hänga där en stund, medan jag åker lite skidor på Lugnet. Detta pass blir inte så långt som i lördags, det kan jag lova er. 
_____

Jag har fått hem lite kosttillskott igen från mina favoriter på Helhetshälsa:


Jag har ätit dessa tillskott i ett antal år och har faktiskt upplevt att jag mer sällan blir förkyld. De produkter jag främst äter är:

Helavit - multivitamin
Helamin - multimineral
D3-vitamin
AlgOmega3
Zink
Magnesium

Sen kompletterar jag ibland med lite andra produkter bland annat: ”Immunoptimal” (när jag känner mig på gränsen till att bli förkyld) och ” Probioplex” (när magen känns lite konstig). 

Produkterna är tillverkade av kvalitetsråvaror i Sverige och dom är noga testade. Det tycker jag känns tryggt!
_____

Avslutningsvis så vill jag åter pusha för min vlogg som jag släppte igår. Ni får gärna gilla videon, prenumerera på kanalen och sprida den vidare. Det kommer troligen flera vloggar framöver:Inga kommentarer: