tisdag, december 22, 2020

Heldag på tu man handMin kära Alfons. Jag har fått någon salva utskriven till honom som jag stryker på några utslag, därefter sätter jag på tejpen för att det ska läka. Om någon undrar över plåstren. 


Hejsan!

Idag så ska jag äntligen ha en heldag tillsammans med Alfons utan andra måsten såsom jobb, träning eller Boris. Känns väldigt skönt! Ledig från skolan till den 7:e januari, vilodag och Boris är hos mina föräldrar. Det blir tyvärr inte många sådana här dagar, men då får man njuta desto mer när dom blir av. 

Vi ska åka in till något köpcenter för att göra de sista inköpen av julklappar, handla mat och sen ska Alfons få fika. Det är det enda jag bestämt för dagen. Sen får vi ta resten som det kommer helt enkelt. Det kommer bli en härlig dag. 

Hoppas ni har det bra!


Inga kommentarer: