måndag, december 21, 2020

Jul och ensamhetHej på er.

Igår kväll så hämtade jag hem Alfons igen, så nu är det full rulle. Han är väldigt go´ den killen, säger ofta till mig: "pappa, jag älskar dig". Det känns bra. Han är ju en av få som gör det, så det gäller att hålla sig väl med honom. 

Efter att jag lagt Alfons igår så slog jag in paket:
 
Som ni ser så blev jag inte någon världsmästare i paketinslagning eller handskrift heller.. 


Jag har ju tyckt på slutet att det är så skönt att vara ensam och njuter av det. Men igår så började den där obehagliga känslan av ångest och oro krypa sig på. Det är någonting med dessa högtider, julen framförallt, när jag är ensam och inte har någon att dela livet med. Känner mig värdelös och snurrar såklart vidare i tankar om att jag aldrig kommer hitta någon igen. Men, det är ju bara tankar i mitt huvud, det brukar släppa och vända tids nog. Jag får helt enkelt bara fortsätta kämpa på med mitt. Dessutom har jag ju Alfons, det är värt mycket.

Idag så ska vi till Falun en sväng. Jag ska göra några nya varv på konstsnöspåret, medan Alfons och Boris får vara hos mina föräldrar. 

Ni får gärna kolla på min senaste vlogg och prenumerera på kanalen:Inga kommentarer: