söndag, december 27, 2020

Julvloggen publiceradHej.

Varsågoda, här kommer vlogg nummer fyra i ordningen, "julvloggen". Det är inslag från vardagen och så givetvis träningen såklart. Det här bloggandet har inte riktigt gett det genomslaget jag hoppats på, så vi får se om detta var den sista. Gilla, prenumerera och dela utav bara helvete så kanske jag ändrar mig:

https://www.youtube.com/adamsteens

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena Adam! Gör gärna ett till försök till ett vlogg inlägg :-). Men testa att göra dem kortare, du kan nästan halvera totaltiden. Håll dig till max 8 min. Sedan får du gärna korta ner klippen där du drar stakmaskin/springer intervaller på löpbandet för de är ju precis som du själv säger lite enformiga. 3 sek tror jag kan vara lagom där, max 5 sek. Du får kolla och se vad som känns bäst. Less is more. Ser (ffa hör) gärna också mindre dum-och idiotförklaringar av dig själv om dig själv i vloggen. Jag tycker Du gör ett bra jobb! Du behöver varken dissa eller hissa dig själv, berätta o visa bara vad Du gör i vloggen. Ser fram emot nästa! Lycka till!

Adam Steen sa...

Okej!

Anonym sa...

Jag tycker iofs att det som utmärker Adam från genomsnittliga hurtbullar är hans svarta humor och ironi. Så korta av men behåll det som utmärker dig i förhållande till Emil&Anna, Erik Wickström mfl

Adam Steen sa...

Tack. Det tror jag fler tycker också :) yes!