tisdag, december 15, 2020

”Mitt i livet-tisdag”Inte ofta nuförtiden som jag har skjorta på mig. Men i lördags var jag ut en sväng med några vänner. Vi åt mat, kollade på Leksand (som vann) och firade Evos ATH. Ja, jag har gjort ren spegeln efter att detta fotot tagits. Det är glädjetårar som spegeln gråtit ut efter att ha sett mig i bar överkropp, 25% kroppsfett tycker den tydligen är kul.. 
Min lilla hjälpreda Alfons. Igår hade vi lite att göra hemma. Vi lagade mat, tvättade, dammade och gjorde iordning lägenheten så att robotdammsugaren kunde få fri lejd. Det blev dock inte helt bra, den fastnade över en minimal tröskel, eller snarare en platt liten list in till vardagsrummet. Den har fastnat där några gånger, dock bara när jag inte är hemma såklart. När jag varit hemma så har den passerat utan problem. Snacka om ögontjänare. 

Efter träningen igår så kom jag hem till en nästan färdiglagad middag. Hade förberett allt och gjort den till det närmsta helt klar. Väldigt skönt! Jag slängde ihop min vanliga röra med bland annat: broccoli, spenat, grönkål, lök, vitlök, tomat, biljon, kryddor, bacon, bönor, lätt creme fraîche och champinjoner. Denna gång blev det kyckling och ris till. Det känns som ganska nyttiga råvaror, lagat från grunden dessutom. En fin rutin har det blivit med dessa matlagningar en gång i veckan. Jag lägger upp det hela på två tallrikar för den aktuella dagen och dagen efter. Sen lägger jag resten i tre matlådor. Ganska skönt och tidssparande. Mer tid till träning och slösurfande..

Jag vaknade inatt av att Alfons smög in till mig, kring 02,30-tiden. Jag passade på att gå på toaletten då och noterade att det låg ett fint snötäcke på marken. Tyvärr var det borta när vi vaknade sen. Nu har jag faktiskt börjat längta efter snö och några enstaka minusgrader. Det blir ju faktiskt betydligt trevligare än denna mörka sörja. 

Morgonen har bestått av den vanliga göromålen med utfodring av Boris, skjutsat Alfons till dagis och rasta Boris ett varv med cykel runt sportfältet. Dagen kommer sen bestå av arbete, hem på rasten för ny motionsrunda med Boris och sedan cykel till Alfons dagis för att hämta hem honom. Tycker ändå det är viktigt att försöka hålla i vardagsmotionen, speciellt en dag som idag när jag vilar från träningen. Som vanligt på tisdagar så fastar jag fram till middag också. 

Det har trillat in en del prenumerationer på min Youtube-kanal, kul! Ni som inte redan prenumererar får gärna börja göra det och ni som inte sett den senaste vloggen kan ju ta och se den. Jag är i full färd med en ny vlogg också, som planeras att släppas på söndag. 

Så mycket mer har vi inte idag. Hoppas ni får en fin tisdag!

Inga kommentarer: